U Indiji silovane dve devojčice

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Indiji silovane dve devojčice

Dve devojčice, jedna od dve i po godine i druga od pet, silovane su u dva odvojena napada u Nju Delhiju, saopštila je indijska policija u subotu u poslednjem incidentu seksualnog nasilja nad devojčicama i ženama u Indiji.

Devojčica od dve i po godine, koja se igrala ispred svoje kuće, silovana je u zapadnom delu glavnog grada u petak veče.

Članovi njene porodice pronašli su dete kako leži u obližnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << parku onesvešćeno i krvavo tri sata nakon što je nestala. Ona je silovana tokom nestanka struje u tom delu Nju Delhija.

Policija je privela nekoliko muškaraca na ispitivanje, ali niko zasad nije uhapšen zbog incidenta, preneo je AP. U međuvremenu, policija ispituje trojicu muškaraca privedenih zbog višestrukog silovanja petgodišnjakinje u petak veče u istočnom delu Nju Delhija.

Obe devojčice se nalaze u stabilnom stanju u bolnicama, saopštila je policija.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.