Izvor: Glas javnosti, 15.Apr.2010, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo proverava nastup Velimira Ilića na RTS-u

BEOGRAD - Republičko tužilaštvo proverava da li u nastupu lidera Nove Srbije Velimira Ilića tokom gostovanja na Radio-televiziji Srbije ima elemenata krivičnog dela, izjavio je portparol tužilaštva Tomo Zorić.

"Tužilaštvo je od Radio-televizije Srbije zatražilo snimak emisije 'Upitnik'. Pored toga, Tužilaštvo će saslušati i svedoke koji su bili u studiju, kao i posle emisije kada se dogodio incident u prostorijama Radio-televizije Srbije", rekao je Zorić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
On je poručio da je zakon za sve isti, pa i za narodne poslanike.

"Ako se, nakon svih ovih provera, utvrdi da su ostvarena obeležja krivičnog dela, svakako da će Tužilaštvo reagovati. Čim završimo provere ovog incidenta, obavestićemo javnost o rezultatima, kao i o odlukama koje ćemo doneti", rekao je Zorić.

Predsednik Nove Srbije i poslanik Velimir Ilić tokom emisije Upitnik na RTS u ponedeljak vređao je poslanicu Demoratske stranke Jelenu Trivan.

Kako je saopštio Kolegijum RTS-a, posle emisije Ilić je nastavio da vređa Trivanovu i drugog sagovornika u emisiji, poslanika G17 plus Vlajka Senića, čime je "ugrozio fizičku bezbednost gostiju RTS-a".

Mogu da gledaju neprekidno 3 dana ali nista nece cuti sto lici na psovke ili vredjanje. Mene samo zanima zasto postoje dupli arsini. Pa zar pred par dana Dinkic nije rekao Jorgovanki da je Djukela i da laze kao pas, a on je ministar u srpskoj vladi. Zar nije krivicno delo obmane gradjana srbije da ce dobiti po 1000 € sa cime je dobio izbore. Zar nije krivicno delo kad ceda na stan i obezbedjenje trosi 20000€ a on i zena zaradjjuju 2.500€. Dali tuzilastvo postoji samo za opozicione politicare dok su funkcioneri vlade kao svete kracve i niko im nista ne moze. E pa nece da moze Soici i Gagulici.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.