Turci eskpresno našli zamenu za Terima

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2017, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turci eskpresno našli zamenu za Terima

Nakon incidenta koji je izazvao u jhednom turskom letovalištu posle čega je dobio otkaz Fatih Terim je dobio naslednika na mestu selektora reprezentacije ove zemlje pošto je Fudbalski savez brzopotezno reagovao.

Novi selektor Turske je iskusni rumunski stručnjak Mirčea Lučesku, koji je po završetku sezone dobio otkaz u Zenitu pošto nije ispunio očekivanja uprave kluba iz Sankt Peterburga. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Lučesku je već radio u Turskoj gde je vodio Galatasaraj i Bešiktaš, ali odavno se nije bavio selektorskim poslom pošto je Rumuniju vodio od 1981. do 1986. godine, posle čega je usledila više nego uspešna klupska karijera.

Ugovor je potpisan na dve godine, a Rumun će imati težak zadatak da odvede Turke na Svetsko prvenstvo u Rusiju pošto njegov novi tim zauzima treće mesto u kvalifikacionoj grupi I sa dva boda manje od Hrvatske i Islanda.
Pogledaj vesti o: Incident,   Turska

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.