Tukao je pljačkaš?!

Izvor: Mondo, 02.Apr.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tukao je pljačkaš?!

Pevačica zadobila povrede tokom pljačke na benzinskoj pumpi!

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, zadobila je povrede u napadu koji se odigrao u noći između subote i nedelje.

Sandra, koja je u subotu slavila rođendan, zastala je na pumpi u ranim jutarnjim časovima da natoči gorivo. Nepoznati napadač je ugledao novčanik na suvozačevom sedištu, otvorio vrata i uzeo ga, ali je pevačica potrčala za njim.

"Počela je da ga grebe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali je on nekoliko puta udario i razbio joj nos, i zatim je pobegao," rekao je izvor blizak Sandri.

Pevačica je za "Pink" potvrdila da je došlo do incidenta.

"Povrede nisu ništa strašno, dobro sam. Najvažnije da mi je pasoš ostao na mestu. Stavila sam obloge i zaustavila krvarenje, a njemu neka je daleko lepa kuća," rekla je ona tom portalu i dodala da kamere na pumpi nisu zabeležile napad, pa je malo verovatno da će napač biti uhvaćen.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE: Seksi Sandra napadnuta i opljačkana na benzinskoj pumpi!

Izvor: Kurir, 02.Apr.2017

...- Svratila je da sipa gorivo i pokupuje neke sitnice, bilo je oko 4-5 ujutru Vratila se u auto i, pre nego što je krenula kući, dopisivala se kratko sa drugaricom, zbog čega je pomerila auto  u stranu Neki lik je primetio da je sama i idealno mu je bilo to što se sklonila u mrak i što je čačkala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.