Tuhel stao na Maneovu stranu: Ima moje puno poverenje

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 19:14

Tuhel stao na Maneovu stranu: Ima moje puno poverenje

Trener Bajerna iz Minhena Tomas Tuhel rekao je da nema ništa protiv Sadio Manea, koji je zbog incidenta sa Saneom dobio drakonsku kaznu.

Senegalac je kažnjen sa 500.000 evra i na sledećoj utakmici u Bundesligi protiv Hofenhajma neće biti u sastavu ekipe.

Tomas Tuhel je na konferenciji za medije pred utakmicu Bajerna protiv Hofenhajma govorio upravo o Sadio Maneu.

"Ja sam njegov branilac i advokat. Poznajem ga kao vrhunskog profesionalca Nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije bio kriv i još uvek ima moje potpuno poverenje", kaže Tuhel.

Šef stručnog štaba Bajerna je priznao da nije video incident, ali da je istražio kompletnu situaciju.

"Razgovarao sam sa svima koji su bili uključeni te večeri i celog sutrašnjeg dana. Sa dva aktera i mnogim igračima koji su to sve videli, kao i sa ljudima iz štručnog štaba koji su smirivali situaciju. I pre treninga u četvrtak je bilo sve rešeno, Mane je stao ispred ekipe kao čovek i verodostojno se izvinio. Na kraju se krajeva, greške su deo igre, ne postoje savršene stvari", rekao je Tomas Tuhel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.