Tuča na meču OFK - Bežanija: Deca razdvajala roditelje

Izvor: Kurir, 26.Nov.2012, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča na meču OFK - Bežanija: Deca razdvajala roditelje

Jedan od pionira "Bežanije" preskočio ogradu i pokušao da smiri razjarene roditelje

BEOGRAD - Incident koji se dogodio na meču pionira OFK Beograda i Bežanije, pravi je primer kako roditelji mogu negativno da utiču na decu. Naime, roditelji koji su se nalazili na tribinama su se sukobili, a potom i potukli.

Koliko klinci ne mogu da ostanu imuni posle ovakvih scena, pokazuje činjenica da je jedan od pionira "Bežanije" preskočio ogradu i pokušao da smiri razjarene roditelje.

Reč je o utakmici pionirske lige Srbije gde je Bežanija domaćin a OFK Beograd gost. OFK Beograd je pobedio sa 3:1.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča roditelja na meču pionira (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 26.Nov.2012

Tuča roditelja na meču Pionirske lige Srbije između Bežanije i OFK Beograda , pravi je primer kako roditelji mogu negativno da utiču na decu..

Nastavak na NaDlanu.com...

Tuča roditelja na tribinama

Izvor: Politika, 26.Nov.2012

Očevi mladih fudbalera pesnicama dokazivali koji je tim bolji na terenu ..Neobična scena zabeležena je prekjuče tokom fudbalske utakmice pionira Bežanije i OFK Beograda, posle koje su fudbal i rezultat nažalost, ostali u drugom planu. Dok su se po magli i teškom terenu mladi fudbaleri borili za...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.