Tuča na Bulevaru i hapšenja zbog droge

Izvor: RadioCity.rs, 10.Feb.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča na Bulevaru i hapšenja zbog droge

Sinoć je, sat vremena iza ponoći, došlo do tuče gostiju restorana Čardak, u kojoj je povređen naš sugrađanin. Od vlasnika restorana Čardak, ispred koga se desio incident, saznajemo da su gosti restorana, nekoliko mlađih momaka, pretukli tridesetosmogodišnjeg muškarca.
On je zadobio povrede  glave i grudnog koša, nakon čega je zbrinut u Kliničkom centru, kažu iz hitne pomoći.
Na insistiranje povređenog čoveka intervenisala je i policija, od koje se očekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << detaljnije informacije o ovom incidentu.
Policija je u drugoj akciji uhapsila trojicu Nišlija zbog sumnje da su proizvodili i prodavali marihuanu.
Prilikom pretresa stanova četrdesetosmogodišnjaka i dvojice tridesetosmogodišnjaka pronađena su 22 paketa marihuane težine oko 800 grama, za koju se sumnja da je bila namenjena prodaji.
Takođe, policija je podnela krivičnu prijavu protiv dvadesetosmogodišnjaka iz Niša za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
Uhapšeni će nakon zadržavanja u policiji biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.