Tuča košarkaša OKK Beograda i Kineza

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2012, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča košarkaša OKK Beograda i Kineza

Košarkaši OKK Beograda potukli su se sa igračima kineskog kluba Dži Ang Su, posle poraza od tri razlike na meču odigranom u Kini.

Tuča u Kini

 

 

Lokalni mediji ne navode razloge opšte tuče na parketu, a na fotografijama je u prvom planu igrač OKK Beograda Vladimir Popović.

 

Incidentu je prethodila svađa dvojice igrača, a kineski savez je najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da će sprovesti istragu.

 

Najgore je prošao zamenik kapitena Đangusa, koji je odveden u bolnicu gde su mu stavljene četiri kopče, ali težih posledica od tih ipak nije bilo.

"Varvarski su se ponašali. Nema drugih reči za to. Niko ovo nije mogao da očekuje", rekao je Đi Žuan, generalni menadžer "Zmajeva".

 

Tim trenera Srđana Jekovića već neko vreme se nalazi u Kini na pripremama za novu sezonu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.