Tuča ispred Zemunske gimnazije, ima povređenih!

Izvor: Mondo, 31.Maj.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča ispred Zemunske gimnazije, ima povređenih!

Jedan 16-godišnji učenik Zemunske gimnazije lakše je povređen danas u tuči ispred te škole, javio je RTS.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

On se nalazi u bolnici na ispitivanju i prema prvim informacijama iz škole, za sada je dobro i trebalo bi tokom večeri da bude pušten na kućno lečenje.

Incident se dogodio u 13.50, kada je, kako navodi direktor Zemunske gimnazije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << učenika drugog razreda te gimnazije napalo osam đaka koji ne pohađaju ovu gimnaziju.

Incident je na kamerama video-nadzora uočio domar koji je obavestio direktora i sekretara škole, a oni su odmah pozvali hitnu pomoć i policiju.

Kolima hitne pomoći povređeni učenik je u pratnji dežurnog nastavnika prevezen na Univerzitetsku dečju kliniku "Tiršova".

Zemunska gimnazija zvanično ima školskog policajca, ali ga dele sa još tri škole i zato on danas nije bio na smeni u Zemunskoj gimnaziji, navodi RTS.

OSVETA? Napadnut dečak koji je snimio vršnjačko nasiljeNovi šokantan snimak nasilja u Srbiji! VIDEOJezivi snimak vršnjačkog nasilja iz Kraljeva! VIDEO

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.