Izvor: Luftika.rs, 19.Sep.2022, 18:35

Trudnica iz Čačka se nije sama zapalila benzinom, neko ju je polio kipućom vodom?

Vest da se Čačanka u 9. mesecu trudnoće zapalila benzinom u pokušaju da sebi oduzme život, potresla je javnost Srbije.
Ona je još uvek u bolnici, u stabilnom stanju, a lekari kažu da su i beba i trudnoća pod kontrolom.
Prema najnovijim informacijama, njen nevenčani suprug dao je iskaz u policiji.
Kako Kurir saznaje, vanbračni suprug nesrećne žene dva puta je ispitan pred nadležnim organima i rekao je da je kobnog jutra zatekao ženu prekrivenu ćebetom kako jauče. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
– Veče pre incidenta ja sam došao kući kasno s posla, bio sam pijan. Ženu sam zatekao u sobi kako gleda TV. Ubrzo sam legao da spavam i probudio sam se sutradan u 6.30 sati – navodno je ispričao suprug trunice u istrazi.
Kako je dalje naveo, prema rečima našeg izvora, kada se probudio supruga nije bila u kući.
– Krenuo sam da je tražim i zatekao sam je u pomoćnom objektu pored kuće, u mlekari. Bila je prekrivena ćebetom i vrištala je. Pošto je u devetom mesecu, mislio sam da se porađa, pa sam pozvao Hitnu pomoć. Kada su lekari stigli i otkrili ćebe, videli su da ona nema donji deo trenerke – ispričao je suprug policajcima i naglasio da on ne zna gde mu je žena provela tu noć.
Neimenovani izvor rekao je za medije i da je, pošto je Hitna pomoć odvezla trudnicu, njen suprug kasnije u toku tog dana pozvao policiju, rekavši da je na strnjištu, par stotina metara od kuće, pronašao kantu s gorivom i tragove paljevine.
– Na licu mesta smo zatekli i donji deo trenerke, takođe nagoreo. Prema onome što smo videli, nema sumnje da je žena i na ovom mestu pokušala spaljivanje, ali verovatno neuspešno – kaže izvor iz policije.
Policija sumnja u njenu verziju priče Međutim, prema prirodi opekotina na telu nesrećne žene istražitelji i dalje smatraju da su one nastale od vrele tečnosti, u šta su uvereni i lekari. Podsećamo, policija je tokom uviđaja u kući supružnika, na šporetu “smederevcu” zatekla poveći prazan lonac, a trudnica je policiji rekla da se posula benzinom i zapalila.
Trudnica ne priznaje da je zlostavljana Nesrećna trudnica je pre pokušaja samoubistva ostavila oproštajno pismo, a u izjavi policiji ona nijednog trenutka nije dala osnov sumnji da je trpela nasilje, što u konkretnom slučaju znači da nema krivičnog dela. Podsetimo, rođaka trudnice je ispričala da je ona imala mučan život, najpre sa prvim suprugom, a potom i sa drugim, koji je alkoholičar.
– Sumnjam da je ona ovo uradila jer nije mogla više da trpi maltretiranje. Inače, dok je bila s prvim mužem, prakrtično je živela u divljini, u drvenoj kućici (katunu) i čuvala goveda. Bila je daleko od civilizacije – kaže rođaka.
Pokušala da zapali sebe i bebu u stomaku, a ja da je kamenujem?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.