Izvor: Radio 021, 23.Feb.2021, 15:34

Trojica koja su brutalno tukla mladiće u Laze Telečkog osumnjičena za pokušaj ubistva

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo da je da se trojica od osmorice osumnjičenih za incident u ispred lokala u Ulici Laze Telečkog, koji se dogodio u subotu, 20. februara, terete za pokušaj ubistva.

Iz saopštenja tužilaštva se tako saznaje da su uhapšena još dvojica zbog učešća u ovom događaju, jer je policija prethodno navela da je uhapsila šest mladića sa područja Novog Sada i Šida i na osnovu inicijala se vidi da su grupi osumnjičenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dodati B.M. i N.B.

Tužilaštvo navodi se da je povodom događaja u kojima su D. M. (24), Š. N. (21) i M.P. zadobili telesne povrede od strane više lica pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju, donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osam lica.

Tužilaštvo navodi da se istraga vodi zbog sumnje da su L. M. (20), V. S. (20) i N. B. počinili pokušaj ubistva, za koju preti kazna zatvora u trajanju od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.

Takođe, sumnje se da su V. S. (20), M. M. (21), D. N. (21), M. M. (21) i B. M. počinili krivično delo nasilničko ponašanje koje se prema zakoniku kažnjava zatvorom u trajanju od šest meseci do pet godina.

Više javno tužilaštvo je saopštilo i da je u toku do sada preduzetih radnji svih osam osumnjičenih uhapšeno i da im je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova, u kom roku će u tužilaštvu biti saslušani. Tužilaštvo navodi i da će o daljim potezima o svemu obavestiti javnost.

Podsetimo da je tuča u subotu u Ulici Laze Telečkog posebno uznemirila javnost zbog načina na koji su povređeni pojedini učesnici, jer se na snimku sa nadzornih kamera vidi da napadači ne samo da udaraju i šutiraju oštećene i ubadaju ih nožem, već i u jednom trenutku skaču po glavi jednog od povređenih koji bez svesti leži na asfaltu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri osobe osumnjičene za pokušaj ubistva posle brutalnog prebijanja mladića

Izvor: N1 televizija, 23.Feb.2021

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da se trojica od osmorice osumnjičenih za brutalno prebijanje mladića u centru grada proteklog vikenda, terete za pokušaj ubistva.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.