Troje ranjeno u pucnjavi u Nišu

Izvor: B92, Beta, 23.Sep.2010, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje ranjeno u pucnjavi u Nišu

Niš -- Tri osobe su ranjene u pucnjavi koja se jutros oko 10 sati dogodila kod mesne zajednice Filip Kljajić u blizini Doma zdravlja u Nišu.

Kako B92 saznaje, policija je intervenisala zbog prijave razbojništva u jednoj kući, kada su tri naoružana napadača ranila u nogu jednog mladića.

U istom incidentu napadači su lakše povredili slučajnog prolaznika, 85-godišnjeg Vukadina M. Jedan napadač je u pokušaju bekstva pucao na policiju pa je patrola policije uzvratila vatru. Napadač je ranjen u nogu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba ranjena u pucnjavi u Nišu

Izvor: Blic, 23.Sep.2010

Dve osobe i jedan od napadača povređeni su u pucnjavi u ulici Todora Milovanovića u blizini niškog Doma zdravlja, saopštila je danas niška policija...Naoružani napadači su upali u privatnu kuću i napali ukućane, a tom prilikom teže je povređen Rastko P.(30), rekli su novinarima stanari u...

Nastavak na Blic...

Oružani obračun u Nišu

Izvor: RTS, 23.Sep.2010

Tri osobe ranjene u pucnjavi u Nišu. Povređeni nisu životno ugroženi. Uviđaj je u toku...U pucnjavi koja se dogodila u širem centru Niša ranjene su tri osobe, saopštila je niška Policijska uprava...U saopštenju se navodi da je oko 10 časova, u Ulici Todora Milovanovića ranjen R. P.(30) u...

Nastavak na RTS...

Pucnjava u Nišu

Izvor: Šumadija Press, 23.Sep.2010

Najamanje jedna osoba je ranjena u pucnjavi koja se desila danas u širem centru Niša.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.