Troje povređenih u tuči kod Temerina

Izvor: Kurir, 28.Jan.2013, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje povređenih u tuči kod Temerina

Šestorica napadača presreli trojicu mladića mađarske nacionalnosti i jednom od njih polomili nos

TEMERIN - Incident!

Trojica mladića mađarske nacionalnosti povređena su u tuči koja se desila u noći između subote i nedelje u Temerinu, a jedan od njih je zadobio frakturu nosa. Incident se dogodio u Ulici JNA kada je šest mladića, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << provokacije i vređanja, napalo trojicu Mađara. Tom prilikom je Z. D. (21) zadobio lakše povrede i ogrebotine, dok je B. P. (21) prošao s prelomom nosa.

- Vraćali smo se kućama kada su nas napadači sačekali i počeli da nas vređaju i da nam psuju majku mađarsku. Jednog od nas su udarili flašom, a drugog su oborili i šutirali - ispričao je jedan od povređenih.

Predsednik opštine Temerin Vladislav Capik apelovao je juče da policija hitno rasvetli ovu tuču.

- Nedopustivo je da se svaka kafanska tuča koristi kao povod da se Srbi i Mađari prikažu kao ljuti neprijatelji - izjavio je Capik.

Ispred lokala u Ulici JNA prošle godine takođe se dogodila tuča u kojoj su pripadnici pokreta „64 županije“ nasrnuli na dvojicu meštana, a pre dve godine u neposrednoj blizini pretučena su petorica srpskih maloletnika.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dve tuče u Temerinu, mediji tvrde - napadi na nacionalnoj osnovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2013

NOVI SAD -..Trojica mladića su povređena, od kojih jedan teže u dve tuče u Temerinu, kod Novog Sada, rečeno je agenciji Beta u novosadskoj policiji, dok mediji na mađarskom jeziku javljaju da je to bio etnički motivisan napad...U novosadskoj policiji agenciji Beta je potvrđeno da se incident...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.