Troje mrtvih u srednjoj školi u Novom Meksiku

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje mrtvih u srednjoj školi u Novom Meksiku

U oružanom incidentu u srednjoj školi u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko troje ljudi je danas izgubilo život, saopštile su vlasti.

Šerif okruga San Huan Ken Kristesen rekao je novinarima da su tri osobe, za koje se veruje da su učenici, poginule u srednjoj školi "Astek". On je naveo da je i napadač mrtav ali ne i da li je on uračunat u troje mrtvih.

Saopšteno je da je škola evakuisana i da se učenici ukrcavaju u autobuse koji će ih odvesti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << do roditelja.

Pripadnici šerifove kancelarije i obližnje policijske stanice su odgovorile na izveštaje o pucnjima. Federalni agenti i državna policija sprovode istragu.

Škola se nalazi blizu rezervata Navaho indijanaca.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.