Troje mrtvih u pucnjavi u Merilendu

Izvor: VOA, 20.Sep.2018, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje mrtvih u pucnjavi u Merilendu

Troje ljudi je poginulo, a još troje je ranjeno kada je 26-godišnja žena otvorila je vatru u blizini apoteke "Rajt ejd" u Merilendu, saopštio je šerif okruga Harford u toj državi. Žena je posle pucnjave izvršila samoubistvo. Policija je saopštila da je bila privremeno zaposlena u apoteci "Rajt ejd", a da je bila prijavljena na adresi u Baltimoru. Identitet žene još nije saopšten, kao ni identitet žrtava. ​Motiv pucnjave se još istražuje, ali Rojters prenosi da bi mogao da bude povezan sa odnosima 26-godišnje žene na poslu. Policija je navela i da je pucano iz pištolja, a da policajci koji su bili na licu mesta nisu pucali. U istrazi nove pucnjave u Sjedinjenim Državama, učestvuju i agenti Federalnog istražnog biroa.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Poginula žena napadač iz Merilenda

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2018

ABERDIN - U pucnjavi u američkom gradu Aberdinu, u državi Merilend, poginule su četiri osobe, uključujući napadača, rekao je lokalni šerif Džefri Geler.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.