Trener Hamburga ukinuo suspenziju Slobodanu Rajkoviću

Izvor: Kurir, 05.Nov.2012, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Hamburga ukinuo suspenziju Slobodanu Rajkoviću

Srpski internacionalac ponovo u timu posle pet meseci

BEOGRAD - Srpski fudbaler Slobodan Rajković vratiće se u ekipu Hamburga pošto ga je pomilovao trener Torsten Fink, preneli su danas nemački mediji.

Njega je trener Hamburga eliminisao iz tima jer se jula, na treningu sukobio sa Heung-Min Sonom iz Južne Koreje, ali je slučajno udario i povredio drugog saigrača, Tolgaja Arslana.

On će se u sredu pridružiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << treningu Hamburga. Rajkovića je zbog tog incidenta iz reprezentacije Srbije udaljio selektor Siniša Mihajlović.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Hamburga ukinuo suspenziju Rajkoviću

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2012

Srpski fudbaler Slobodan Rajković vratiće se u ekipu Hamburga, pošto ga je pomilovao trener Torsten Fink, preneli su danas nemački mediji...Slobodan Rajković ponovo među prvotimcima.. ..Njega je trener Hamburga eliminisao iz tima jer se jula, na treningu sukobio sa Heung-Min Sonom iz Južne Koreje,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Rajković dobija novu šansu u Hamburgu

Izvor: Sportal.rs, 05.Nov.2012

Srpski fudbaler Slobodan Rajković vratiće se u ekipu Hamburga pošto ga je pomilovao trener Torsten Fink, preneli su nemački mediji.Rajkovića je trener Hamburga eliminisao iz tima jer se tokom jula, na treningu,

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.