Treba sačekati odluku UEFA

Izvor: Beta, 15.Okt.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treba sačekati odluku UEFA

BEOGRAD, 15. oktobra 2014. (Beta) - Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić izjavio je u sredu da žali što je incident na utakmici fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije pokvario jedan lep sportski dogadjaj, navodeći da ne želi da prejudicira da li bi i kakve sankcije Srbija mogla da snosi zbog upada navijača na teren.

"Meni je žao što je jedan takav politički dogadjaj pokvario fenomenalnu sliku koja je trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << da prodje Evropom", rekao je Udovičić agenciji Beta.

Na pitanje da li bi Srbija mogla da trpi posledice zbog upada navijača na teren, medju kojima je bio i Ivan Bogdanov, koji je ranije osudjivan za nasilje, Udovičić je rekao da ne može da prejudicira odluke UEFA i FIFA i da nagadja šta će presuditi.

"Prvo da čujemo presudu, a onda da komentarišemo", rekao je Udovičić, navodeći da nije informisan o tome ko su pojedinci koji su izašli na teren tokom utakmice, nakon čega je ona prekinuta.

On je precizirao da je "cela grupa (navijača) ušla" i da ne želi da izdvaja pojedince.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Udovičić: Treba sačekati odluku UEFA

Izvor: Blic, 15.Okt.2014

Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić izjavio je da žali što je incident na utakmici fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije pokvario jedan lep sportski događaj, navodeći da ne želi da prejudicira da li bi i kakve sankcije Srbija mogla da snosi zbog upada navijača na teren..."Meni je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.