Izvor: CrnaHronika.rs, 01.Nov.2013, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramvaj pregazio pešaka u Rakovici!

Muškarac star oko 30 godina nastradao je danas oko 17.00 sati u saobraćajnom udesu u Rakovici.Kako je Tanjugu rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, incident se dogodio u Ulici patrijarha Dimitrija kod fabrike IMT.
Muškarca je udario tramvaj koji saobraća na liniji 3 i na licu mesta ga usmrtio.Uviđaj koji će rasvetliti okolnosti pogibije tridesetogodišnjeg muškarca je u toku.
Izvor: press

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stradao pretrčavajući ulicu

Izvor: SandzakPress.net, 01.Nov.2013

Pljevlja – U Beogradu poginuo Pljevljak Tridesetogodišnji I.K. iz Plevalja  poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u beogradskoj opštini Rakovica u 16 sati i 40 minuta. Kako je Tanjugu rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, incident se dogodio u Ulici patrijarha Dimitrija kod fabrike...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.