Terzić: Lažu, ništa nije bilo!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Lažu, ništa nije bilo!

Kratak odgovor generalnog direktora Crvene zvezde na optužbe iz Humske

Srpskom fudbalu se protekle noći dogodilo ono što do sada nikada nije, dva najbolja kluba su obezbedila grupnu fazu takmičenja u Ligi Evrope, ali su već danas krenule otrovne strelice sa jedne na drugu stranu Topčiderskog brda.

KVOTE ZA 155. VEČITI DERBI

Iz Humske je stiglo saopštenje u kojem se navodi da je u Monte Karlu došlo do incidenta i da je generalni direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << crveno-belih Zvezdan Terzić navodno hvatao za revere potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, ali čelnik kluba iz Ljutice Bogdana oštro negira bilo kakva neprijatna dešavanja na žrebu za grupnu fazu Lige Evrope.

“Lažu, ništa nije bilo”, kratko je poručio Terzić.

Večiti derbi se igra u nedelju od 19 časova na stadionu Rajko Mitić, a predigra je već počela i nije nimalo prijatna. Nadamo se da će se tenzije stišati do početka utakmice i da će bitka na terenu biti maksimalno korektna.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.