Teodosić: Sraman incident, neće se ponoviti

Izvor: S media, 23.Avg.2010, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Sraman incident, neće se ponoviti

Plejmejker Srbije Miloš Teodosić, koji se našao na meti nervoznog Focisa, smatra da je incident iz atinske "OAKA arene" sraman i obećava da se tako nešto neće ponoviti.

- Nervoza i tenzija su ponekad sastavni deo sporta, ali granica ne sme da se pređe. Svi smo dali loš primer mladim ljudima, kojima bi trebalo da budemo uzor dobrog ponašanja. Jaku smo pouku iz svega ovoga izvukli i baš zbog toga sada mogu da obećam da ću ubuduće dati sve od sebe da se ovakve >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << scene ne ponove - rekao je Miloš Teodosić, a prenosi "Pres".

Igrač Olimpijakosa javno je uputio izvinjenje svima koji su šokirani dešavanjem na Akropolis kupu u Atini.

- Trudim se da ne razmišljam o incidentu, jer želim sto posto da budem skoncentrisan na reprezentaciju i ono što nas čeka. Priča oko toga je, međutim, neizbežna. Kada pomislim na tu tuču, probude mi se negativna osećanja. Prešli smo granicu primernog ponašanja i time povredili one koji nas gledaju zbog sporta i košarke. Iskreno, žao mi je zbog toga i izvinjavam se ljudima u Grčkoj i Srbiji i u ostatku sveta što su baš od nas morali da vide ovako ružne scene na košarkaškom terenu - ne skriva svoje razočaranje Teodosić.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.