Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2023, 00:47

Teksas: Na žurci posle maturske večeri ranjeno devet osoba

Devet osoba ranjeno je danas na žurci posle maturske večeri u gradu Džasper, u američkoj saveznoj državi Teksas, saopštila je policija okruga Džasper. Policija je na mestu incidenta pronašla devet žrtava sa ranama od vatrenog oružja, ali niko nije bio životno ugrožen, dodali su iz kancelarije lokalnog šerifa, preneo je Si-Bi-Es njuz.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NI PRISUSTVO POLICIJE NIJE SPREČILO ZASTRAŠUJUĆI NAPAD: Na žurci posle maturske večeri ranjeno devet osoba (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023

Oglasila se policija..Devet osoba ranjeno je na žurci posle maturske večeri u gradu Džasper, u američkoj saveznoj državi Teksas, saopštila je policija okruga Džasper. Policija je na mestu incidenta pronašla devet žrtava sa ranama od vatrenog oružja, ali niko nije bio životno ugrožen, dodali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.