Talibani pogubili navodne preljubnike i špijune

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talibani pogubili navodne preljubnike i špijune

Talibani na istoku Avganistana na smrt su kamenovali muškarca i ženu optužene za preljubu, izjavio je danas jedan avganistanski zvaničnik.

Incident se dogodio u nedelju, u udaljenom području naselja Mohamed Aga nad kojim Vlada Avganistana nema kontrolu prvi izveštaji istrage pokazuju da kamenovanje nije bilo javno, saopštile su vlasti provincije Logar.

Istovremeno, vlasti severne provincije Sari Pul su navele da su talibani ubili tri žene i dečaka koje su optužili za špijunažu.

Kako je navedeno, žrtve su bile optužene da su vladi odavale informacije sa talibanske teritorije.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Talibani pogubili osumnjičene za preljubu i špijunažu

Izvor: N1 televizija, 17.Apr.2017

Talibani su na istoku Avganistana na smrt kamenovali muškarca i ženu optužene za preljubu, izjavio je jedan avganistanski zvaničnik...Incident se dogodio u nedelju, u udaljenom području naselja Mohamed Aga nad kojim Vlada Avganistana nema kontrolu prvi izveštaji istrage pokazuju da kamenovanje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.