TUŽNA SLIKA U NOVOM SADU: Zapalio se jugo - svi stoje i snimaju, niko da pomogne (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2022, 20:30

TUŽNA SLIKA U NOVOM SADU: Zapalio se "jugo" - svi stoje i snimaju, niko da pomogne (VIDEO)

Snimak automobila poznate marke "jugo", koji se nasred puta zapalio, osvanuo je na društvenim mrežama i izazvao brojne komentare.

Kako je objavljeno na Instagramu, sve se dogodilo na uglu Jaše Tomića i Rumenačke u Novom Sadu, danas oko 14 sati.

Nažalost, i ovaj incident bio je povod da se među "komenatorima" sa mreža stvore podele.

Sve je počelo od kritike ovog modela automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je, pre više decenija, bio cenjeni domaći brend.

"Nije to požar na automobilu, nego požar na 'jugu'", "'Jugo' i treba da se zatre", " 'Jugo' neće dugo", "Ne smete tu praviti roštilj", glasili su neki od komentara.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Sa druge strane, bilo je onih koji su stali u odbranu "jugića" i zapitali se - zašto vozaču niko ne priskače u pomoć?

"Al je smešno. Zato smo i tu gde smo kao društvo i ljudi. Pa šta ako vozi 'juga', bolje je da mu je neko pritekao u pomoć... sve junaci na tastaturi", "Svi stoje, gledaju, snimaju, niko da pomogne", "Koliko vic majstora na jednom mestu", bili su žustri u odgovorima oni koji su stali na stranu vozača juga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.