TUŽILAŠTVO PREDLOŽILO PRITVOR: Bivšem fudbaleru Zvezde određena mera zabrane prilaska Nemanji Bjelici

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 18:05

TUŽILAŠTVO PREDLOŽILO PRITVOR: Bivšem fudbaleru Zvezde određena mera zabrane prilaska Nemanji Bjelici

Incident se dogodio 3. februara u dečijoj igraonici.

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je N.P. meru zabrane prilaska oštećenom N.B., koga je, kako se sumnja, verbalno napao i sa makazama u ruci pretio smrću njemu i članovima njegove porodice.

Sud mu je odredio meru zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa oštećenim N.B i svedokom S.J, zbog sumnje da bi mogao ometati postupak uticanjem na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svedoke, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Mediji navode da je oštećeni N.B. košarkaš Crvene zvezde Nemanja Bjelica. Osumnjičeni je na saslušanju u tužilaštvu izneo svoju odbranu, odnosno negirao navode krivične prijave.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložio sudu da mu odredi pritvor. Sumnja se da je N.P. 3. februara u tržnom centru "Galerija" u dečijoj igraonici verbalno napao i sa makazama u ruci pretio smrću košarkašu N.B. i članovima njegove porodice. N.P. je osumnjičen za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.