TURISTI STRAHUJU ZA SVOJE ŽIVOTE! Rafalna paljba u blizni poznatnog letovališta - policija češlja plažu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 09:09

TURISTI STRAHUJU ZA SVOJE ŽIVOTE! Rafalna paljba u blizni poznatnog letovališta - policija češlja plažu

Tužilac Kitana Ro rekao je da su uhapšeni od ranije poznati policiji zbog prodaje i distribucije narkotika

Četiri osobe pronađene su mrtve u blizini jednog hotela u Kankunu, jednom od najpoznatijih letovališta u Meksiku.

Dve osobe su uhapšene zbog sumnje da su umešane u ovaj incident. Svo četvoro poginulih su meksički državljani.

.

Oni su uhapšeni nakon što je policija detaljno pregledala snimke sa nadzornih kamera. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jedan turista, koji se našao na licu mesta u vreme pucnjave, rekao je da je čuo pucnje dok je bio u teretani, piše CNN.

- Kada su se čuli pucnji, sve su nas sakrili u jednu prostoriju, tu smo bili dok se incident nije završio. Policija i marinci češljaju plažu, svima nam je neprijatno - rekao je on.

Bezbednossna situacija u ovom gradu se drastično pogoršala poslednjih godina. Početkom prošle godine dve osobe su poginule blizu poznatog hotela "Plaja del Carmen".

Američki Stejt departmen je savetovao američkim turistima da budu oprezni zbog povećanog kriminala i otmica u Meksiku, čak i na popularnim turističkim detaljima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.