TRAKTOR SA PRIKOLICOM SLETEO SA PUTA, BROJE SE MRTVI: Poginulo osmoro dece, NASTRADALIH SVE VIŠE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 20:04

TRAKTOR SA PRIKOLICOM SLETEO SA PUTA, BROJE SE MRTVI: Poginulo osmoro dece, NASTRADALIH SVE VIŠE

Ovo nije prvi put da se dogodio ovakav incident.

Broj poginulih u nesreći u Indiji kada se traktor sa prikolicom koji je prevozio hinduističke hodočasnike prevrnuo i pao u jezero porastao je na 23, uključujući osmoro dece, saopštile su danas indijske vlasti.

Zvaničnici su rekli da je najmanje devet osoba povređeno, od kojih neke teže.

Prethodno je saopšteno da je u nesreći poginulo najmanje 15 ljudi.

U prikolici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo oko 40 hodočasnika koji su išli ka reci Gang, kada je traktor sleteo sa puta u okrugu Kasganj u državi Utar Pradeš na severu Indije, prenose agencije.

Prve informacije do kojih se došlo istragom ukazuju da se traktor kretao velikom brzinom pre nego što je vozač izgubio kontrolu.

Vlasti u Indiji su zabranile prevoz putnika u traktorskim prikolicama, ali se u ruralnim delovima Indije ta zabrana uglavnom krši.

U sličnoj nesreći 2022. godine, 26 ljudi je poginulo, takođe u Utar Pradešu, prenosi Tanjug.

Izvor: Srbija Danas/ALO!/Milan Lovas/Agencije/M.A.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.