TRAGEDIJA U UGLEDNOJ ŠKOLI: Dečak (14) se srušio i umro, nije mu bilo spasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 08:50

TRAGEDIJA U UGLEDNOJ ŠKOLI: Dečak (14) se srušio i umro, nije mu bilo spasa

On je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu na lečenje, ali je ubrzo preminuo.

Cela škola tuguge nakon što je 14-godišnji dečak poginuo nakon incidenta u njoj, rekao je direktor.

Službe hitne pomoći su prkjuče pozvane u Akademiju Sent Kentigerna u Zapadnom Lotijanu u Škotskoj.

Škola, u kojoj je pevač Luis Kapaldi nekada bio učenik, saopštila je da je došlo do "izolovanog incidenta" u krugu škole.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Učenik je prebačen u bolnicu, ali je ubrzo preminuo.

Portparol škotske policije izjavio je:

Oko 13.20 u utorak, 6. juna, policiji je prijavljena slučaj 14-godišnjeg dečaka u školi u oblasti Batgejta. Njegova porodica je obaveštena i istraga je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti smrti.

U saopštenju objavljenom na sajtu škole navodi se da su hitne službe pozvane nakon izolovanog incidenta u krugu škole.

Direktor Endrju Šarki je rekao:

- Svi u našoj školskoj zajednici su bili užasnuti kada su saznali za tragičnu smrt jednog od naših učenika. Naše misli i molitve su sa njegovom porodicom i prijateljima i izražavamo naše najdublje saučešće i nudimo podršku. Postavili smo stalnu emocionalnu podršku i putokaze za studente i osoblje pogođene ovim tragičnim vestima. Želeli bismo da poštujemo privatnost porodice u ovom neverovatno bolnom trenutku. Pomažemo nadležnim organima u njihovoj istrazi da utvrde činjenice i u ovom trenutku nećemo davati nikakve dalje komentare.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.