TRAGEDIJA! Devojčica (2) pala kroz prozor: Mreža za komarnike je nije zadržala

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023, 07:13

TRAGEDIJA! Devojčica (2) pala kroz prozor: Mreža za komarnike je nije zadržala

Najpre je samo ležala zatvorenih očiju, a onda je otvorila oči, uskomešala se i počela da plače i da ustaje

Dvogodišnja devojčica u Rusiji ispala je kroz prozor sa drugog sprata. Prema rečima očevidaca, incident se dogodio oko 20 časova.

- Šetao sam psa, čuo sam pucketanje, a zatim sam video da dete leži na zemlji, u blizini je bila mreža protiv komaraca, a prozor na drugom spratu je bio otvoren - rekao je čitalac 74.RU.

- Odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam otrčao do nje. Udarila je glavom o betonski trotoar u blizini kuće, krv joj je išla iz uha. .

Očevidac je odmah tražio od prolaznika da pozovu hitnu pomoć, a potom se na ulici pojavila majka povređenog deteta.

- Majka je istrčala plačući. Oni su migranti. Očigledno im je bilo normalno da dete stoji na prozorskoj dasci. Često sam je viđao. A starija deca su se stalno vrtela na prozoru – dodaje sagovornik.

Nije poznato u kakvom je stanju dete.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.