TO JE REZULTAT POZIVA NA LINČ, UVREDA I MRŽNJE Ana Brnabić reagovala povodom napada na Lava Pajkića

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 16:34

"TO JE REZULTAT POZIVA NA LINČ, UVREDA I MRŽNJE" Ana Brnabić reagovala povodom napada na Lava Pajkića

Pajkić je na svom Instagram nalogu objasnio kako je napadnut, ocenivši kao zanimljivo to što se incident dogodio nakon održanog protesta opozicije "Stop nasilju". 

Premijerka Srbije, Ana Brnabić, ocenila je danas da je napad na člana Srpske napredne stranke, Lava Pajkića, "rezultat poziva na linč, uvreda i mržnje"

- Sinoć je, bez ikakvog povoda, osim što je član SNS, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kukavički, sa leđa, uz uvrede i psovke na račun njegove preminule majke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića napadnut Lav Pajkić. To je rezultat poziva na linč, uvreda i mržnje koje svakodnevno trpimo. Nastavljamo borbu za pristojnu Srbiju - napisala je premijerka na Tviteru.

Синоћ је, без икаквог повода, осим што је члан @sns_srbija, кукавички, са леђа, уз увреде и псовке на рачун његове преминуле мајке и председника @avucic нападнут Лав Пајкић. То је резултат позива на линч, увреда и мржње које свакодневно трпимо. Настављамо борбу за пристојну 🇷🇸!

— Ana Brnabic (@anabrnabic) June 10, 2023

Pajkić je prethodno na svom Instagram nalogu objasnio kako je napadnut, ocenivši kao zanimljivo to što se incident dogodio nakon održanog protesta opozicije "Stop nasilju"

- Sinoć sam ispred porodičnog doma, dok sam sa devojkom ulazio u zgradu, sa leđa fizički napadnut od strane nepoznate osobe, koja mi je zadala više udaraca u predelu glave uz salvu uvreda prema mojoj pokojnoj majci i predsedniku Aleksandru Vučiću - napisao je Pajkić.

A post shared by Lav Grigorije Pajkic (@lavpajkic)

On je dodao da je atmosfera agresije i straha, "kreacija političkih oponenata koji svakodnevno propagiraju i promovišu nasilje u Skupštini, a koje se izliva na ulicama".  

- Vešala, najgnusnije pretnje, karabini, obešena lutka predsednika, fizički napadi, uriniranje po zgradi Vlade, produkt je njihove politike - naveo je Pajkić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.