TITANIK I SANTA LEDA NIKAKO NISU DOBRA KOMBINACIJA: Incident u muzeju - ledeni breg se obrušio na posetioce

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 09:44

TITANIK I SANTA LEDA NIKAKO NISU DOBRA KOMBINACIJA: Incident u muzeju - ledeni breg se obrušio na posetioce

Povređeni posetioci su prebačeni u lokalnu bolnicu

Tri osobe povređene su u muzeju posvećenom "Titaniku" u američkoj saveznoj državi Tenesi kada se na posetioce srušio ledeni breg koji je deo postavke.

, a interaktivni muzej je je zatvoren posle incidenta.

Ovaj muzej posvećen čuvenom brodu, koji je potonuo sredinom aprila 1912. godine, otvoren je 8. aprila 2010. u Pidžen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fordžu.

3 injured after iceberg wall collapses at Titanic Museum in Tennessee https://t.co/7Xs0NAFIZg

— CBS46 (@cbs46) August 3, 2021

Posetioci muzeja, između ostalog, mogu da dodirnu "ledeni breg" sa kojim se "Titanik" sudario, a oni koji žele više uzbuđenja mogu i da urone u vodu noseći prsluke za spasavanje iz tog perioda.

"Tonight, an accident occurred at our Titanic Museum Attraction in Pigeon Forge. Our iceberg wall collapsed and injured...

Posted by Titanic Museum Attraction on Monday, 2 August 2021

U muzeju se nalaze i verne replike kabina prve i treće klase, čuvene glavne stepenice, kao i predmeti sa broda koji su plutali po vodi neposredno posle nesreće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.