TEŽAK INCIDENT U VAŠINGTONU: Bajdenovi tajni agenti otvorili vatru na troje ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 16:27

TEŽAK INCIDENT U VAŠINGTONU: Bajdenovi tajni agenti otvorili vatru na troje ljudi

Trojica osumnjičenih su pobegla u crvenom automobilu, a za njima je izdata poternica.

Agenti tajne službe koji štite unuku predsednika SAD, Džozefa Bajdena, otvorili su vatru nakon što su tri osobe pokušale da provale u neobeleženo vozilo tajne službe u Vašingtonu.

Our preliminary statement on the weapon discharge following a break-in to a Secret Service vehicle. Two to Three possible suspects fled the scene in a vehicle and a regional bulletin has been >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << issued to supporting units. @DCPoliceDept are investigating the incident. pic.twitter.com/lECykumT2s

— Anthony Guglielmi (@SecretSvcSpox) November 13, 2023

Agenti koji su zaduženi da štite Naomi Bajden bili su sa njom u kvartu Džordžtaun u nedelju kasno uveče, kada su videli troje ljudi kako razbijaju prozor na parkiranom, neobeleženom terencu, rekao je zvaničnik.

Usledila je pucnjava, ali niko nije povređen.

3 people attempt to break into car outside Naomi Biden's home: Sources https://t.co/cJ6NUpaGcB via @abcnews pic.twitter.com/UiTNMSGRwM

— BirdOwl (@BirdOwl) November 13, 2023

Zvaničnik koji nije imenovan nije želeo da otkriva detalje iz istrage.

Američki mediji navode da je Vašington u ovoj godini zabeležio porast broja ukradenih automobila.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.