TEŠKE PROZIVKE! Šašić: Sonja bi kao sultanija da UPRAVLJA I SA MNOM I S LUKASOM!

Izvor: Svet, 27.Mar.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKE PROZIVKE! Šašić: Sonja bi kao sultanija da UPRAVLJA I SA MNOM I S LUKASOM!

Nakon skandala ispred poznatog beogradskog restorana kada je Sonja Vuksanović u noći između subote i nedelje fizički nasrnula na devojku svog prvog supruga Željka Šašića, Katarinu Lazić, doskorašnja supruga popularnog pevača Ace Lukasa podmetnula je ćerku iz prvog braka da moli oca da zataškaju incident.
Prema saznanjima Srpskog telegrafa, Sofija Šašić, koja godinama nije razgovarala sa Željkom, pozvala je tatu kako bi se dogovorili da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ne diže medijska pompa oko toga što je uradila njena majka.
“Šašića je posle Sonjinog ispada pozvala ćerka, s kojom se dugo nije čuo. On se iznenadio i rekao joj: “Otkud, ćero, sad da me zoveš”, a ona mu je objasnila kako se upravo zbog njegove devojke, koju je za vikend napala u gradu njena majka, nije javljala jer je u pitanju osoba lakog morala. Onda ju je otac upitao kako to da Lukas viđa svoju devojčicu Viktoriju kada i on ima devojku koja se ne sviđa njenoj mami, a Sofija mu je odgovorila: “Uskoro neće ni on viđati ćerku jer se zabavlja sa kurvom”, otkriva dobro upućeni izvor.
Novinari su kontaktirali i Željka, koji je potvrdio da ga je ćerka nakon dužeg perioda pozvala i da su najzad lepo porazgovarali kao otac i ćerka.
“Kako vi to znate da smo se čuli, mora da prisluškujete moj telefon”, u prvi mah je bio iznenađen pevač, ne želeći da govori o detaljima razgovora, a onda nam je priznao da razume Sofiju što je tako postupila.
“Šta će, ona je devojčica. Ja sam s njom pričao pomirljivim tonom i rekao sam joj ako može da utiče na majku neka utiče tako da se sabere malo i da se smiri i živi život u skladu sa mogućnostima. Ne znam šta je Sonjin cilj. Sofija ne zna još da sudi o takvim stvarima, slepo brani majku i ja to razumem”, zaključio je Šašić.

Pevač se zatim izleteo i otkrio deo onoga o čemu smo prethodno saznali da je pričao sa ćerkom:
“Bolje bi bilo da nazovete Sonju i da je pitate da li će sad da brani Lukasu da viđa ćerku zato što joj se ne dopada njegova nova devojka. Kako će ona sad to da uslovljava bivšeg muža, kao što je nekad i mene uslovljavala. Mi bi trebalo s njom kao starom sultanijom da se konsultujemo i da vidimo šta se njoj sviđa da nama budu buduće devojke. Ja nisam neko ko se raduje tuđoj nesreći i ne zanima me njen život, ali neka me ne ugrožava, pogotovo ne namerno. Šta sad treba da traćim život na neke repove koje sam odavno zatvorio?!”
Devojka Željka Šašića, Katarina Lazić poručuje da ona neće popustiti i goniće Vuksanovićku sudski uprkos tome što je Sofija po Sonjinom nalogu zvala Željka.
“Neće se završiti na ovome, sačekaću da prođe sve oko papirologije, ali mene niko ne može da šutira, ponižava, vređa i naziva kurvom. Njen komentar da ja želim slavu preko nje je smešan, ne treba meni slava na taj način, vide svi kako ja izgledam”, rekla je Lazićeva za Srpski telegraf i pojasnila:

“Sofija je zvala Željka, po Sonjinom nalogu, ali ona i ja smo bile u korektnim odnosima, bila je zadovoljna i nasmejana sa mnom do trenutka kada je njena majka saznala za moju vezu sa Željkom i negativno uticala na nju. Nisam joj ja kriva što ne može da bira devojke bivšim muževima. Otkako sam sa Željkom, uvek sam pokušavala da ispoštujem Sonju, ali neću da trpim nasilje od žene koja treba da bude uzor. Majka dvoje dece, a tako se ponaša!”
Sofija Šašić pre četiri godine prekinula je kontakt sa ocem jer su se njena majka Sonja i tadašnji očuh Aleksandar Vuksanović prepucavali sa Željkom putem medija. Čak je u jednom momentu, po uzoru na majku, a verovatno da bi Šašiću Sonja terala inat, na društvenim mrežama koristila prezime Ace Lukasa da bi svima stavila do znanja da njega pre smatra ocem nego svog biološkog.
srpski telegraf/SvetSvet
The post TEŠKE PROZIVKE! Šašić: Sonja bi kao sultanija da UPRAVLJA I SA MNOM I S LUKASOM! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Željko Šašić opleo po bivšoj supruzi: Ona se ponaša kao sultanija, hoće da upravlja mojim i Lukasovim životom

Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2018

Nakon skandala ispred poznatog beogradskog restorana kada je Sonja Vuksanović u noći između subote i nedelje fizički nasrnula na devojku svog prvog supruga Željka Šašića, Katarinu Lazić, doskorašnja supruga popularnog pevača Ace Lukasa podmetnula je ćerku iz prvog braka da moli oca da zataškaju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.