TALAS NASILJA ZAHVATIO REDOM ŠKOLE: Đaci pretvorili učionicu u ring - krvavi završili u bolnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 07:18

TALAS NASILJA ZAHVATIO REDOM ŠKOLE: Đaci pretvorili učionicu u ring - krvavi završili u bolnici

Uprava škole je odmah započela vaspitni proces prema učesnicima incidenta.

Čas informatike u prvom razredu barske Srednje stručne škoke umesto edukativnog predavanja pretvorio se ring gde je jedan učenik zadobio povrede u predelu glave. Prema nezvaničnim informacijama Novosti, tuča se dogodila u vreme dok profesorka nije bila na času.

U Opštu bolnicu Bar doveden je dečak krvave glave. Učenik je zadobio povrede u predelu glave - krvarenje iz nosa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otok, kao i povrede na čelu. Povređenog je udario učenik iz istog razreda, na času informatike.

Iz Uprave Srednje stručne škole u Baru su potvrdili da se incident dogodio između učenika prvog razreda. Pod kojim okolnostima i šta je prethodilo nemilom događaju, kako su naveli u školi, prikupljaju informacije.

Iz Ministarstva prosvete su saopštili da su  upoznati sa incidentom koji se dogodio na času informatike u Srednjoj stručnoj školi u Baru, između učenika prvog razreda istog odelenja.

- Uprava škole je o incidentu odmah obavestila Ministarstvo prosvete i službenike policije koji su uzeli izjave od učesnika incidenta. Ministarstvo je odmah reagovalo i preduzete su sve zakonom predviđene mere na utvrđivanju činjenica ovim povodom - saopšteno je  iz Ministarstva prosvjete.

Po preporuci Ministarstva,

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.