TALAS INCIDENATA PROŠIRIO SE BALKANOM: Mladić vitlao pištoljem u školi u Tirani

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 09:00

TALAS "INCIDENATA" PROŠIRIO SE BALKANOM: Mladić vitlao pištoljem u školi u Tirani

Incident se dogodio 4. maja u školi u naselju Farka, a kako se navodi, ustanovljeno je da je pištolj bio lažan

Policija u Tirani privela je mladića (20), koji je ušao u dvorište jedne škole u Tirani i mahao oružje, simulirajući zvuke pucanja.

.

- Protiv F. Š. (20) biće podneta prijava jer je 4. maja, u dvorištu škole u naselju Farka u Tirani, pucao pištoljem u vazduh, imitirajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvuke pucnjave. Pištolj je oduzet - naveli su iz policije.

Podsetimo, u zemljama u regionu u poslednjih dana zabeleženi su brojni incidenti, a nakon dva masovna ubistva koja su potresla Srbiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mladić vitlao pištoljem u školi u Tirani: Simulirao zvuke pucanja, brzo priveden!

Izvor: 24sedam.rs, 06.Maj.2023

U zemljama u regionu u poslednjih dana zabeleženi su brojni incidenti, a nakon dva masovna ubistva koja su potresla Srbiju

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.