Sve o narko dileru koji je dignut u vazduh na Vozdovcu

Izvor: medio.rs, 08.Feb.2017, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve o narko dileru koji je dignut u vazduh na Vozdovcu

U stravičnoj nesreći na Voždovcu, kada je eksplodirao automobil u pokretu, teško je povređen čovek koji je preživeo dva atentata! Ekskluzivno, samo na Telegrafu, čitajte sve o ovom incidentu

Kako Telegraf saznaje, Ivan Ćirić (1979.) teško je povređen u eksploziji automobila u pokretu u naselju Braće Jerković.

On je vozio “citroen pikaso” kada je dignut u vazduh.

Inače, povređeni je odranije poznat policiji. Kako saznajemo, u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je narko diler, koji je već nekoliko puta privođen zbog trgovine narkoticima.

Njega su, kako nezvanično saznajemo, već dva puta pokušali da ubiju. Ivan je preživeo i treći atentat, a trenutno je hospitalizovan i ukazuje mu se hitna medicinska pomoć na VMA.

Na njegovu inicijativu, očekuje se da ga uskoro prebace u Urgentni centar.

On je najverovatnije praćen, jer živi u blizini mesta gde se dogodila nesreća.

U okviru akcije “Grom” u januaru 2014. godine, policija je pretresla stanove, kuće i vozila najjačih igrača u narko-biznisu. Pretreseno je 28 lokacija, a među njima su bili i stanovi dvojice pripadnika voždovačke ekipe Ivana Ćirića i Aleksandra Živkovića, dok je na Voždovcu u dvorištu Živojinović Tihomira zvanog Baja i njegove ćerke Vanje nađeno 88 paketića heroina zakopanih na nekoliko lokacija u dvorištu.

Pratite uživo:



(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.