Suzavac u noćnom klubu

Izvor: RTS, 21.Apr.2012, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzavac u noćnom klubu

U niškom klubu "Fidbek" bačen suzavac za vreme koncerta grupe "Kal". U klubu u tom trenutku bilo više od 50 ljudi.

Nepoznata osoba bacila je suzavac u niškom klubu "Fidbek", pola sata posle ponoći, tokom koncerta grupe Kal. Suzavac je bacila osoba koja je bila na koncertu, potvrđeno je RTS-u.

Niška policija je saopštila da je povređena jedna osoba, a u hitnoj pomoći su rekli da su imali dve lakše intervencije.

U trenutku kada je bačen suzavac, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u klubu je bilo više od 50 ljudi, potvrdila je uprava Kluba za RTS.

Nakon toga je nastala panika zbog, kako su rekli, nedavnog požara u Novom Sadu.

Suzavac je bačen na stepeništu koje vodi ka izlazu iz kluba, tako da se dim širio nadole, ka prostoriji gde se održavao koncert.

Vlasnik kluba Mladen Marjanović kaže da se za sedam godina koliko klub postoji nikad nije dogodio nikakav incident i da atmosfera pred i na samom koncertu nije ukazivala na neki problem.

Marjanović dodaje da ne može ni da pretpostavi ko je i zbog čega mogao da izazove ovakav incident. Klub se nalazi u centru grada, pored muzeja Sinagoga, na čijoj zgradi su sigurnosne kamere.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.