Suspendovan kontrolor koji je udario putnika

Izvor: RTS, 02.Jan.2013, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suspendovan kontrolor koji je udario putnika

Zbog pokretanja istrage suspendovan kontrolor koji je u incidentu na autobuskoj liniji 25 u samoodbrani udario putnika, nanevši mu tom prilikom lakše telesne povrede.

Kontrolor "Bus plus" sistema D. J. (52) koji je učestvovao u incidentu na autobuskoj liniji 25 suspendovan je, po nalogu Direkcije za javni prevoz grada Beograda, zbog pokretanja istrage o tom događaju.

"Izražavamo iskreno žaljenje zbog ovog incidenta i očekujemo da nadležni organi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u što kraćem roku utvrde i odgovornost putnika. Osuđujemo, takođe, napade i upotrebu fizičke sile u vozilima gradskog prevoza", navodi se u saopštenju "Bus plus" sistema.

Iz "Bus Plusa" su pozvali Beograđane da omoguće kontrolorima da nesmetano obavljaju svoj posao, a kako napominju, napadi na kontrolore su sve učestaliji i skoro uvek od putnika koji ne poseduje kartu.

Posedovanje odgovarajuće vozne isprave je, kako se naglašava u saopštenju, jedini način da se izbegnu neprijatnosti.

Direkcija za javni prevoz zatražila je ranije danas od firme "Apeks" da suspenduje kontrolora koji je u ponedeljak u autobusu na liniji 25 u samoodbrani udario putnika, nanevši mu tom prilikom lakše telesne povrede.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.