Izvor: Blic, 19.Avg.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga izraelskog premijera NAPRAVILA SKANDAL? U avionu pilotu pravila probleme, a čim su sleteli je UVREDILA DOMAĆINA (VIDEO)

Supruga izraelskog premijera Benjamina Netanijahua Sara napravila je, prema pisanju medija, incident na letu za Kijev kada je pilot svima koji su se nalazili u avionu poželeo dobrodošlicu izuzev njoj.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Supruga izraelskog premijera izazvala INCIDENT (VIDEO)

Izvor: Mondo, 19.Avg.2019

Supruga izraelskog premijera Benjamina Netanjahua Sara napravila je, incident na letu za Kijev kada je pilot svima koji su se nalazili u avionu poželeo dobrodošlicu izuzev njoj.Tu se nije zaustavila, usledio je još jedan nakon sletanja...Foto: YouTube/Screenshot/ГляделкаUA Supruga izraelskog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.