Sukoba (ni)je bilo - Pogledajte tuču navijača Crne Gore! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukoba (ni)je bilo - Pogledajte tuču navijača Crne Gore! (video)

U izveštajima sa sinoćne utakmice u Podgorici podvlači se da je atmosfera na tribinama bila sjajna, ali se na društvenim mrežama pojavio snimak koji govori suprotno.

Na sinoćnjoj fudbalskoj utakmici Crna Gora - Srbija, na stadionu se dogodio incident kada su se potukli crnogorski navijači.

Snimak je objavljen na društvenim mrežama, a policija se ovim povodom nije oglašavala.

Ne zna se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da li je neko od njih povređen, ali se na snimku vidi da je u tuči pesnicama učestvovalo nekoliko navijača, dok su ostali uglavnom pokušavali da ih razdvoje.

Deo medija preneo je da je do sukoba došlo pre početka utakmice, dok tokom samog meča nije bilo incidenata na tribinama stadiona pod Goricom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.