Strašan snimak drame na Ohridu: Izgubio kontrolu nad čamcem, policija spasavala ljude VIDEO

Izvor: B92, 20.Avg.2023, 10:52

Strašan snimak drame na Ohridu: Izgubio kontrolu nad čamcem, policija spasavala ljude VIDEO

Na Ohridu je juče došlo do incidenta kada je vlasnik jedrilice, na kojoj su se prevozile četiri osobe, izgubio kontrolu nad plovilom zbog vremenskih nepogoda.

Postupajući po prijavi, policijski službenici Policijske stanice za nadzor granice Ohridsko jezero odmah su izašli na teren i oko 19.25 zatekli jedrilicu na oko 7.000 metara od obale jezera, u blizini granice sa Albanijom.

N. B. (55) iz Ohrida, koji je upravljao jedrilicom zajedno sa drugim licima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja su njome prevožena, spaseni su i bezbedno prevezeni u policijsku stanicu dobrog zdravlja, bez povreda.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je objavilo dramatičan snimak spasavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.