Izvor: HotSport.rs, 29.Jan.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štoper Barse potvrdio: Bilo je sukoba između Mesija i Enrikea

Ono o čemu se spekulisamo prethodnih nedelja u španskim medijima, potvrdio je štoper Barselone Žeremi Matje – prva zvezda ekipe Lionel Mesi i Luis Enrike bili su u sukobu.

– Do toga je došlo kada se Mesi vratio sa odmora. Nakon što nije dobio faul, Mesi se naljutio i počeo da viče ka trenerima koji su smatrali da nije bilo prekršaja. Bilo je tenzije, Mesi je svašta izgovorio, ali su se stvari smirile. Ovakve stvari su normalne i dešavaju se u svim ekipama, samo što kada >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se desi u Barsi, onda to dospe u sve svetske medije. Ovde to nije samo običan incident, Barselona je uvek zanimljiva medijima – rekao je Matje. 
Podsetimo, navodne razmirice između Mesija i Enrikea eskalirale su početkom januara nakon poraza na Anoeti od Real Sosijedada.
hotsport.rs 

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ipak je bilo sukoba: Mesi i Enrike razmenili nekoliko ružnih reči na treningu

Izvor: Blic, 29.Jan.2015

Defanzivac Barselone Žeremi Matje potvrdio je da je bilo manjeg sukoba između trenera Luisa Enrikea i prve zvezde tima Lionela Mesija na treningu nakon što su se fudbaleri vratili sa odmora..."To se desilo taman kada smo se vratili sa odmora. Odjednom, Leo je izgubio živce pošto mu nije dosuđen...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.