Stefanović: Bezbednost građana nije bila ugrožena

Izvor: N1 televizija, 15.Okt.2016, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Bezbednost građana nije bila ugrožena

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da u incidentu u kome je muškarac pretio da će aktivirati bombu ispred vlade Srbije, bezbednost građana nije bila dovedena u pitanje. On je rekao da je muškarac imao samo jedan zahtev, da razgovara sa pripadnikom policije koji vodi njegov slučaj.

"Bezbednost građana nije bila dovedena u pitanje. Policija je uspela da ga savlada i da mu oduzme ručnu granatu", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rekao je Stefanović novinarima u Nišu, povodom incidenta koji se jutros desio u Nemanjnoj ulici u Beogradu.

On je rekao da policija ispituje sve okolnosti i da je utvrđeno da muškarac koji je pretio bombom ima krivični dosije, da je osuđivan zbog razbojništava, ugrožavanja bezbednosti i pretnji.

Prema rečima Stefanovića policija je ustanovila da se M. S. pre dolaska pred zgradu Vlade Srbije posvađao sa ocem. Stefanović je dodao da M. S. ima jedan nerešen sudski predmet, o kome je želeo da razgovara sa pripadnikom kriminalističke policije koji vodi njegov slučaj.

"Nije bilo drugog nezadovoljstva. Samo taj jedan zahtev", rekao je Stefanović novinarima.

Policija je jutros uhapsila M. S. (39) koji je pretio da će ispred zgrade Vlade Srbije aktivirati bombe. On je ispred Vlade došao oko četiri sata ujutru, a policija ga je savladala oko 6.45.

Sve ulice oko Vlade Srbije tokom policijske akcije bile su blokirane i gradski javni prevoz u tom delu grada bio je obustavljen, a prolaz je bio zabranjen i pešacima.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.