Stefanović: Bez ijednog incidenta na skupu

Izvor: RTS, 20.Apr.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Bez ijednog incidenta na skupu

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da na skupu "Budućnost Srbije" u Beogradu kojem je prisustvovalo oko 150.000 ljudi, nije zabeležen nijedan, ni najmanji incident.
U Beogradu je u petak održan skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

"Želim najpre da se zahvalim svim građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije koji su se ponašali odgovorno, kao i policijskim službenicima i nadležnim gradskim službama koji su dali sve od sebe da sve funkcioniše besprekorno i da ovaj skup protekne u najboljem redu", rekao je Nebojša Stefanović Tanjugu.
Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Milosav Miličković poručio je da je ponosan na sve policijske službenike koji su pre, za vreme i posle jučerašnjeg skupa "Budućnost Srbije" uložili napore da Beograd bude bezbedan i da saobraćaj funkcioniše što je moguće bolje, imajući u vidu veliki broj okupljenih građana.
On se danas, zajedno sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Milanom Stanićem, sastao sa policijskim službenicima koji su bili angažovani.
"Na skupu nije zabeležen nijedan incident i svi koji su želeli da prisustvuju skupu stigli su bezbedno do Doma Narodne skupštine. Želim da se zahvalim ujedno i građanima koji su pokazali kako se ponaša pristojna Srbija", rekao je državni sekretar.
Miličković je posebno pohvalio rad saobraćajne policije koja je, kako je rekao, profesionalno i odgovorno, od jutra do mraka, na ulicama usmeravala automobile i pešake.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.