Stari predsednik ošamario novog

Izvor: RTS, 08.Apr.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stari predsednik ošamario novog

Bivši predsednik SO Bojnik Ivan Stojanović tokom prvog zasedanja posle formiranje nove skupštinske većine, ošamario novooimenovanog predsednika lokalnog parlamenta Acu Jovanovića. Sednica, uprkos incidentu, nastavljena je tokom popodneva, jer odbornici imaju "pune ruke posla".

Očekivalo se da će Skupština opštine Bojnik posle formiranja nove skupštinske većine konačno početi normalno da radi, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << samo što je utvrđen kvorum, odlazeći predsednik Ivan Stojanović ošamario je novog predsednika Skupštine Acu Jovanovića.

Tako je član DSS-a Aca Jovanović, umesto da vodi svoju prvu sednicu završio na odeljenju ORL Leskovačke bolnice gde mu je konstatovano nagnječenje nosa, a dalja dijagnostika će pokazati da li je i slomljen.

Neposredno po ukazanoj pomoći, aktuelni predsednik SO Bojnik Aca Jovanović rekao je da je bio iznenađen reakcijom starog predsednika i da bi skupštinske kolege trebalo "da imaju pozitivan kodeks ponašanja i da znaju kako i na koji način treba da se ponašaju na skupštinskim sednicama".

Problemi su počeli 11. marta kada je formirana nova skupštinska većina koju čine DS, G17 plus, DSS i Alijansa demokrata.

Stari predsednik Ivan Stojanović, predstavnik Grupe građana, nije hteo ni prostorije da napusti, pa je ceo slučaj prepušten sudu koji je rešenje doneo 27. marta.

Blokiranje rada Skupštine se očekivalo, ali ovakav ishod nije, mada ni jedna ni druga situacija ne idu u prilog građanima Bojnika.

Iako to niko nije očekivao, sednica SO Bojnik nastavljena je u popodnevnim časovima jer, kako nova vlast smatra, postoji mnogo gorućih problema, a vremena za čekanje nema.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U SO Bojnik vukli se za uši i "lomili noseve"

Izvor: Mondo, 09.Apr.2009, 10:43

Smenjeni predsednik Skupštine opštine Bojnik Ivan Stojanović iz Srpske napredne stranke je na sednici Skupštine fizički napao novog predsednika Skupštine opštine Aleksandra Jovanovića iz Demokratske stranke Srbije.

Nastavak na Mondo...

BIVŠI PREDSEDNIK SO OŠAMARIO SVOG NASLEDNIKA (VIDEO)

Izvor: Press, 09.Apr.2009

Bivši predsednik Skupštine opštine Bojnik Ivan Stojanović juče je pred početak sednice ošamario svog naslednika na toj funkciji Acu Jovanovića iz Demokratske stranke Srbije.. .Jovanović je posle napada rekao da "oseća bol i vrtoglavicu, ali da ga mnogo više boli povređena čast".. Stojanović...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.