Stanari ove zgrade su najhumaniji u Beogradu, a pogledajte kako su im to vratila deca iz kušiluka (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Feb.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanari ove zgrade su najhumaniji u Beogradu, a pogledajte kako su im to vratila deca iz kušiluka (FOTO)

Stanari jedne zgrade u Bulevaru despota Stefana požalili su se na društvenim mrežama na incident koji su snimile kamere za nadzor. Deca iz komšiluka pokidala su aparat za kontrolu ulaza u zgradu.

"U utorak, 07. 02. u 22.35 časova grupa dece, divljaka, je učestvovala u vandalskom činu kidanja aparata za kontrolu ulaza u zgradu. To su deca iz komšiluka koji se sakupljaju na velikom parkingu, prema Botaničkoj bašti, i koje smo do sada mnogo puta prijavljivali policiji zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << haosa koji su pravili."

"Na drugoj slici smo prepoznali ćerku poznate spisateljice. Slučaj smo prijavili policiji, podnećemo krivičnu prijavu i tražiti nadoknadu štete."

Stanari ove zgrade su inače dobitnici ovogodišnje Plakete za najplemenitiji podvig godine. Oni su prikupili pomoć za Dom za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, pomoć za poplavljene u Obrenovcu, skupljali su plastične čepove u akciji "Čep za hendikep".

U avgustu prošle godine su za jedan dan sakupili novac i kupili dve klime za porodilište na Zvezdari, a u planu je kupovina posteljine za porodilje i bebe...

Kontrola na ulazu je ubrzo popravljena, ali je ceo incident ostavio gorak ukus u ustima stanara.

"U danu kada smo dobili Plaketu za najhumaniji podvig godine, dogodilo nam se nešto ovako. Da li više bilo šta ima smisla?", pitaju se stanari ove zgrade.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANARI NAJHUMANIJE ZGRADE NA METI VANDALA Vidite šta su im uradili klinci iz kraja

Izvor: Blic, 08.Feb.2017

Stanari najhumanije zgrade u Beogradu, smeštene u Bulevaru despota Stefana 68b koji su pre samo par dana za svoje dobročinstvo dobili i plaketu “Večernjih novosti” za najplemenitiji podvig, sinoć su bili na meti vandala koji su im iz čiste obesti pokidali aparat na ulazu u zgradu...- U utorak...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.