Šta se desi kad kapetan ode do toaleta?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2013, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desi kad kapetan ode do toaleta?

Holandska niskotarifna aviokompanija Transavia otvorila je istragu posle incidenta u kome je jedan od njenih pilota bio blokiran van pilotske kabine u kojoj je kopilot zaspao tokom leta, saznaje se danas kod holandskih vlasti.

Incident se dogodio u septembru na avionu Boing 737 koji je leteo za Krit, navela je Holandska kancelarja za bezbednost (OVV) u tromesečnom izveštaju objavljenom na njenom internet sajtu.

"Posle dva i po sata leta kapetan aviona >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << registrovanog u Holandiji izašao je iz pilotske kabine da ode u toalet", navodi holandska kancelarija.

Kancelarija dodaje da kad je kapetan letilice hteo da se vrati u kabinu nije dobijao odgovor od kopilota kad ga je zvao preko interfona.

Kad je konačno uspeo da uđe u pilotsku kabinu našao je kopilota kako spava, navodi kancelarja i dodaje da je Transavia pokrenula istragu povodom ovog incidenta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.