Srpski huligani zabrinuti da hrvatske kolege neće imati snage da se biju i sa njima

Izvor: Njuz.net, 27.Jan.2012, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski huligani zabrinuti da hrvatske kolege neće imati snage da se biju i sa njima

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Srpski huligani razmišljaju da se i oni međusobno pobiju, da bi ravnopravno ušli u duel

BEOGRAD, 27. januar 2012, (Njuz) - Srpski huligani sa nevericom su danas primili vest o tuči dve najpoznatije hrvatske navijačke grupe Bad Blue Boys i Torcide, koja se desila u blizini Slavonskog broda, na putu ka Srbiji. Najveća strahovanja domaćih huligana je da će se hrvatske kolege istrošiti u ovom incidentu >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i da neće imati dovoljno snage da se biju i u Beogradu.
Jedan od navijača koji već danima iščekuje dolazak Hrvata u Beograd, Crni iz Blokova, zgrožen je incidentom blizu granice sa Srbijom koji bi, po njegovom mišljenju, mogao bitno da se odrazi na kvalitet tuče u Beogradu.
– Naježio sam se kad sam shvatio da sa Hrvatima igramo u Beogradu i da im dolaze i navijači. Godinama sam slušao starije drugare iz kraja koji su mi pričali o tučama sa hrvatksim navijačima krajem osamdesetih i jedva čekao da se tako nešto ponovi – priča Crni - I šta se onda desilo? Čujem da su se međusobno potukli u Hrvatskoj. Pa, da li su oni normalni, u kakvoj će formi biti dok dođu do Beograda?
Crni se slaže da će ovo delimično olakšati posao ljubiteljima dobre tuče u Srbiji, ali da će u mnogome umanjiti uživanje.
- Prebiti iscrpljenog protivnika je kao smuvati jako pijanu devojku. Dobro je, ali nije to to – smatra Crni.
Sličnog je mišljenja i Kiza sa Voždovca koji je došao na ideju kako da večerašnju tuču načine ravnopravnom.
- Iz solidarnosti prema Hrvatima, mogli bismo da i mi organizujemo neku međusobnu tuču. Tako bismo u istoj formi ušli u večerašnji duel, pa ne bi mogli da se posle vade kako nisu bili u punoj formi kad su stigli u Beograd – smatra Kiza, koji je predložio da se huligani okupe popodne na nekoj lokaciji daleko od Arene, podele na Delije i Grobare, i da se onda tuku desetak minuta, a zatim se složno upute ka Areni.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.