Sremska Mitrovica, učenik napao direktora u učionici

Izvor: RTS, 16.Okt.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sremska Mitrovica, učenik napao direktora u učionici

Učenik osmog razreda škole "Jovan Jovanović Zmaj" u Sremskoj Mitrovici fizički je u učionici napao direktora koji je prevezen u Hitnu pomoć.
Učenik je direktora škole najpre pogodio sedištem od bicikla u glavu, a potom mu je zadao više udaraca u glavu.
Učenik koji je napao direktora i ranije je pravio probleme u školi.
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je obavešteno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Sremskoj Mitrovici na času geografije tokom redovne posete došlo do incidenta između direktora i učenika osmog razreda L. Š.
Škola je ispoštovala proceduru i obavestila školskog policajca, SUP, Centar za socijalni rad, Školsku upravu Novi Sad i prosvetne inspektore u Sremskoj Mitrovici i održala sastanak Tima za zaštitu diskriminacije nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja. .
Ministarstvo navodi da je preduzelo sve korake iz svoje nadležnosti.   

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.