Srbija dočekala Novu 2009. na trgovima

Izvor: Mondo, 01.Jan.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija dočekala Novu 2009. na trgovima

Građani Srbije dočekali su Novu 2009. godinu na trgovima uz muziku i vatromet, po restoranima i kafićima i u svojim domovima, a prema raspoloživiom podacima veći incidenti nisu zabeleženi. Beograđani i Šumadinci u Novu ušli sa devojčicama, a u Novom Sadu se prvi rodio David. Lekari lečili pijanstvo, policija tuče.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doček Nove 2009. u regionu

Izvor: RTS, 01.Jan.2009

Nova 2009. godina svečano dočekana i u zemljama regiona...Makedonija: Novogodišnja noć u Skoplju protekla je u mirnoj atmosferi i bez većih incidenata, saopštila je skopska policija...Prva beba u Novoj godini je devojčica koja je rođena minut posle ponoći u Skoplju...Najviše gostiju za Novu...

Nastavak na RTS...

Srećna Nova 2009!

Izvor: Deutsche Welle, 01.Jan.2009

Građani Srbije dočekali su Novu 2009. godinu na trgovima, uz muziku i vatromet, restoranima i kafićima, kao i u svojim domovima. Svečano i mirno je bilo u skoro svim delovima sveta.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.