Sprečen incident kod Predsedništva

Izvor: B92, 31.Jul.2013, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen incident kod Predsedništva

Beorgad -- Policija je uhapsila D.D. (29), koji je oko 14.15h pokušao na silu da uđe u zgradu Predsedništva Srbije.

U tome su ga sprečili pripadnici Uprave za obezbeđenje važnih ličnosti i objekata, a tokom intervencije mladić je udario policajca.

Kako saznaju "Novosti", D.D. je krenuo direktno ka vratima Predsedništva i u tom trenutku ga je primetio policajac V. K.., koji je bio u stražarskoj kućici. Od mladića je zatražio dokumenta, ali se ovaj nije obazirao. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Posle upozorenja da stane i da ne može dalje D. D. je pesnicom udario policajca u glavu. U tom trenutku su u pomoć policajcu pritrčale kolege i savladale napadača. Pripadnik Uprave za obezbeđenje je prebačen u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć, dok je patrola D.D. odvela u policijsku stanicu Stari grad.

U istoj zgradi na Andrićevom vencu danas posle podne sastanak su održali predsednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Ivica Dačić i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.